iPad Şarj Olmuyor!

Cevapla
Kullanıcı avatarı
Misafir

iPad Şarj Olmuyor!

Mesaj gönderen Misafir »

Apple’ın yeni oyuncağı iPad, kullanıcılarına ilk günden zor anlar yaşatmış gibi görünüyor. İşte iPad’in şarj sıkıntısı ve bu sorunun çözümü!

Apple'ın yeni gözdesi iPad, her yeni cihazda olduğu gibi küçük hatalarıyla birlikte geliyor. Elbette ki ilk kullanıcıları da cihazın böylesine küçük hataları olabileceğini tahmin etmişlerdir. Ancak ortaya çıkan ve tüm kullanıcıları şaşırtan bir durum, hata olmaktan biraz daha farklı. Kullanıcıların cihazlarıyla birlikte ilk günden servislerin yolunu tutmasına neden olan bu olayın, aslında bilinçli yapılmış bir durum olduğu ortaya çıktı.

Buna göre iPad'i öyle her yerde kolayca şarj edemiyorsunuz. iPad'in yanında gelen standart şarj aleti cihazı prizden şarj edebiliyor. Ya da bir başka yöntem olarak USB kablosunu kullanabiliyorsunuz. Ancak tam da bu noktada dikkat etmeniz gereken küçük (!) detaylar var. iPad'in USB üzerinden şarj olabilmesi için bağladığınız USB portunun bir iMac'e ya da MacBook Pro'ya ait olması gerekiyor. Herhangi bir PC'ye ya da bir USB çoklayıcısına iPad'i taktığınızdaysa şarj göstergesinde herhangi bir hareketlilik olmuyor. Ayrıca eski MacBook Pro'lar da iPad'i şarj edemiyor ne yazık ki. Konu hakkında Apple cephesinden gelmiş bir açıklama bulunmazken, kullanıcıların birçok platformda duruma epey tepki gösterdiği görülüyor.

Yazan: Ahmet Gözütok
SDN - http://shiftdelete.net


En son Anonymous tarafından 16 May 2011 , Pzt 2:45 pm tarihinde darbelendi.
Cevapla

“Teknoloji Haberleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir